graphic
O podjetju Novo v ponudbi Tonerji Trakovi Postopki obnove Priporočila uporabe Skrb za okolje Garancija Kontakt

OBNOVA TONERJEV:

Iztrošene originalne tonerje ponovno napolnimo.

REBUILD: toner (all-in-one) razstavimo, očistimo, preverimo funkcionalnost sestavnih delov, jo napolnimo z barvnim prahom, nadomestimo optični valj ter čistilni nož in, če je potrebno, tudi druge obrabljene dele kasete z novimi. Toner preizkusimo in zapakiramo.

REFILL toner (brez optičnega sklopa) razstavimo, očistimo, preverimo funkcionalnost sestavnih delov, ga napolnimo z barvnim prahom, preizkusimo in zapakiramo.

Čip, ki je nameščen na nekaterih tonerjih in ki posreduje podatke o številu izpisov, porabi, datumih izpisovanj in podobno, običajno nadomestimo z novim.

Ob vsaki obnovitivi dobi kaseta oznako z datumom in vrsto obnove.

Tonerje zapakiramo v okolju prijazno, večkrat uporabno zaščitno embalažo.

Ob normalni uporabi toner lahko obnovimo večkrat, k čemur pripomore pazljivo rokovanje in dosledna uporaba zaščitne embalaže. Priporočamo, da izpraznjene kasete shranite v kartonski škatli in tudi neprosojni vreči ter tako zaščitite svetlobno občutljive komponente.

Obnovljeni originalni tonerji za laserske naprave

So cenovno ugodna rešitev, če potrebujete dodatne tonerje. Tonerji, ki vam jih v ta namen ponujamo, so obnovljeni originalni tonerji in zanje velja vse, kar je napisano o rebuild/refill različici obnove.

OBNOVA TRAKOV ZA MATRIČNE TISKALNIKE:

Je gospodarna, varčna in okolju prijazna rešitev za matrične tiskalnike.

Po preverjanju funkcionalnosti kasete odstranimo iz ohišja izrabljeno tkanino in jo nadomestimo z novo. V kasetah, ki vsebujejo vlažilne gobice le-te natopimo z ustrezno re-ink barvo. Tako obnovljena kaseta je popolnoma enakovredna novemu izdelku.