graphic
O podjetju Novo v ponudbi Tonerji Trakovi Postopki obnove Priporočila uporabe Skrb za okolje Garancija Kontakt


OBNOVA TONERJEV:

Iztrošene originalne kasete ponovno napolnimo.

REBUILD: kaseto razstavimo, očistimo, preverimo funkcionalnost sestavnih delov, jo napolnimo s tonerjem, nadomestimo optični valj ter čistilni nož in, če je potrebno, tudi druge obrabljene dele kasete z novimi. Na koncu jo testiramo, zamenjamo čip in zapakiramo.

Pri REFILL-u kaseto razstavimo, očistimo, preverimo funkcionalnost sestavnih delov, jo napolnimo s tonerjem, testiramo, zamenjamo čip in zapakiramo.

Nekateri tonerji imajo nameščen čip, ki posreduje podatke o številu izpisov, porabi tonerja, količini preostalega tonerja, datumih izpisovanj in podobno, ki ga nadomestimo z novim.

Ob vsaki obnovitivi dobi kaseta oznako o vrsti obnove in datumu.

Tonerje zapakiramo v ustrezno zaščitno embalažo.

Ob normalni uporabi kaseto lahko obnovimo večkrat, k čemur pripomore pazljivo rokovanje in dosledna uporaba zaščitne embalaže. Priporočamo, da izpraznjene kasete shranite v kartonski škatli in tudi neprosojni vreči ter tako zaščitite svetlobno občutljive komponente.

Obnovljeni tonerji za laserske naprave

So cenovno ugodna rešitev, če potrebujete dodatne tonerje. Tonerji, ki vam jih v ta namen ponujamo, so obnovljeni originalni tonerji in zanje velja vse, kar je napisano o rebuild/refill različici obnove.

OBNOVA TRAKOV ZA MATRIČNE TISKALNIKE:

Je gospodarna, varčna in okolju prijazna rešitev za matrične tiskalnike.

Po posamičnem preverjanju funkcionalnosti kasete odstranimo iz ohišja izrabljeno tkanino in jo nadomestimo z novo. V kasetah, ki vsebujejo vlažilne gobice le-te natopimo z ustrezno re-ink barvo. Tako obnovljena kaseta je popolnoma enakovredna novemu izdelku.

Pri nas lahko naročite tudi nove/dodatne nadomestne kasete s trakom.